Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВолонтерку британської залізниці звільнили після скарги на сексизм

Вона мала стати першою машиністкою компанії

Джоан Кромптон, волонтерку залізниці Східного Ланкаширу (ELR), зняли з посади після того, як вона поскаржилася на жінконенависницьку поведінку й дискримінаційне ставлення. Про це пише The Telegraph.

Джоан подала дві скарги до керівництва залізниці. Спершу вона поскаржилася на недоліки в оцінюванні підготовки водіїв паровозів, яку використовує залізниця. Джоан стверджувала, що до неї ставилися інакше, ніж до водіїв-стажистів.

Голова залізниці Східного Ланкаширу Майк Келлі повідомив, що у відповідь на скаргу ініціювали внутрішнє розслідування, яке виявило недоліки в оцінюванні підготовки машиністів. Однак, за словами Майка Келлі, це був «не випадок дискримінації Джоан, а загальна проблема, яку потрібно вирішити».

Пізніше Джоан поскаржилася на те, що до неї домагався менеджер компанії. Проте, за словами керівництва, розслідування ELR нібито «не дало остаточних результатів» щодо того, чи менеджер компанії дійсно домагався до Джоан. Після цього її попросили «більше не працювати на залізниці».

Джоан вважає, що генеральна менеджерка компанії Трейсі Паркінсон таким способом хотіла «захистити репутацію залізниці».

«Генеральна менеджерка відчула, що я можу знеславити залізницю, якщо скаржитимуся в соціальних мережах й за допомогою інших каналаів, висвітлюватиму токсичну культуру й невдачі, які впливають на організацію», – написала Джоан у соцмережах.

На думку жінки, замість того, щоб вирішувати проблеми несправедливого й дискримінаційного ставлення й сексуальних домагань, менеджерка вирішила позбутися «проблеми».

Джоан Кромптон була волонтеркою організації протягом 10 років і планувала стати першою машиністкою ELR.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.