Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниYouTube оновлює рекомендації щодо вмісту, пов’язаного з розладами харчової поведінки

Щоб піклуватися про психічне здоров'я користувачів

YouTube оголосив про оновлення політики щодо контенту, повʼязаного з розладами харчової поведінки. Компанія намагається зменшити негативний вплив контенту на психічне здоров’я, особливо серед підлітків, які часто можуть бути «вразливими глядачами». Про це пише ABC News.

Нова політика передбачає встановлення вікових обмежень на контент, у якому обговорюються розлади харчової поведінки. Також платформа заборонятиме контент, який демонструє «імітаційну поведінку» для «глядачів з групи ризику», зокрема контент, який показує чи описує обмеження калорій. Крім того, до відео з подібною тематикою додаватимуть посилання на платформи психологічної допомоги.

У YouTube кажуть, що під час оновлення рекомендацій вони співпрацювали з Національною асоціацією розладів харчової поведінки (NEDA) й Асоціацією боротьби з булімією й анорексією.

«Ми знаємо з даних, що у 2021 році на YouTube було понад 1,4 мільярда переглядів контенту про психічне здоровʼя в США, і ми знаємо: що раніше людина з розладом харчової поведінки звернеться за лікуванням, то більша ймовірність фізичного й емоційного одужання», – сказала Сара Чейз, віцепрезидентка з комунікацій NEDA.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.