Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБренд brabrabra зробив послугу утилізації білизни доступною онлайн

Бренд brabrabra зробив послугу утилізації білизни доступною онлайн — Новини на Wonderzine

Команда полегшує свідоме споживання

Український бренд жіночої білизни brabrabra відновив послугу утилізації білизни й зробив її доступною онлайн. Віддати на утилізацію можна білизну будь-якого бренда й отримати за це промокод вигоди на нову білизну від brabrabra.

«Ми розуміємо, що за різних обставин у гардеробі кожної з’являється непотрібна білизна. Найчастіші причини: змінився розмір, виявилася некомфортною в носінні або застаріла. І це нормально! Важливо вчасно вміти правильно проститися з нею», – кажуть у brabrabra.

В Україні й світі існує лише три способи поводження з відходами: захоронення, спалювання й перероблення. Якщо відходи не можна переробити, то їх утилізують за допомогою високотемпературного спалювання або ж викидають на звалище.

«Ми знаємо, що віднести білизну на смітник не найприємніше рішення, адже білизна це дуже особисте, її не передати комусь. Доки вона є в гардеробі, доти знайдуться причини її вдягнути», – розповідає команда бренда.

У brabrabra наголошують, що коли бра або трусики вже стали іншого розміру й перетискають тіло, це призводить не лише до дискомфорту протягом дня, а й може мати наслідки для здоров’я в подальшому. Тому за утилізацію старої білизни brabrabra надають своїм клієнткам промокод вигоди на купівлю нової, щоб допомогти оновити білизняний гардероб і перейти до свідомого способу життя.

Як утилізувати білизну онлайн:

 Оберіть білизну, з якою ви готові попрощатися незалежно від бренда.

 Оберіть послугу «Утилізуй онлайн» на сайті brabrabra й заповніть форму.

 Сплатіть доставку старої білизни для утилізації.

 Отримайте SMS-повідомлення з номером накладної від «Нової пошти».

 Завітайте до відділення «Нової пошти» протягом 48 годин;

 Отримайте повідомлення з промокодом вигоди на нову білизну.

Вигода за утилізацію становить 80 гривень за трусики, 170 гривень за бра й 250 гривень за комплект. Також для утилізації онлайн необхідно сплатити 30 гривень за доставку «Новою поштою».

Послугу утилізації білизни brabrabra започаткували в Україні у 2020 році, і вона стала одним із найулюбленіших сервісів. Так команда бренда хоче навчити жінок свідомо споживати, дбати про себе й підтримувати їх на цьому шляху.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.