Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниHBO випустить документальний серіал про прем’єрку Фінляндії Санну Марін

І про політикинь, які працювали пліч-о-пліч із нею

Стример HBO Max готує трисерійний документальний серіал про прем’єр-міністерку Фінляндії Санну Марін. Про це пише Variety.

Серіал, під назвою First Five, позиціонується як «інтимний» портрет Марін і жінок, які працювали з нею. Після приходу на посаду міністерки в грудні 2019 року Марін сформувала уряд разом з іншими чотирма політикинями. Серіал пропонує «близький погляд на життя видатних політикинь у безпрецедентні часи» й знайомить із жінками, які виконують публічні ролі.

Премʼєра First Five відбудеться на HBO Max на початку літа. Продюсером серіалу виступила компанія FremantleMedia Finland Oy, режисеркою – Міа Халме.

Санна Марін – премʼєр-міністерка Фінляндії, колишня міністерка транспорту й звʼязку. Вона стала наймолодшою прем’єркою у світі й у самій Фінляндії, а також третьою жінкою в країні, яка обійняла цю посаду.

6 квітня 2023 року Санна Марін подала у відставку після поразки її Соціал-демократичної партії на парламентських виборах. Вона посіла третє місце на виборах. Члени чинного Кабінету Міністрів продовжать виконувати обов’язки до формування нового складу уряду.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.