Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБританські медсестри носитимуть нагрудні камери, щоб боротися із сексуальним насильством

Із 2019 року поліція країни зафіксувала 6539 випадків сексуального насильства в медзакладах

Медсестри у Великій Британії носитимуть нагрудні камери під час роботи. Це допоможе виявляти сексуальне насильство в медичних закладах і боротися з ним. Про це повідомляє The Telegraph.

Над цим уже працює Департамент охорони здоров’я й соціального забезпечення спільно з Національною службою охорони здоров‘я (NHS England). Окрім нагрудних камер, у планах також запровадити обробку даних за допомогою штучного інтелекту, щоб потім надсилати їх до суду, а також створити національний центр запобігання насильству.

Із 2019 року британська поліція зареєструвала 6539 повідомлень про зґвалтування й сексуальне насильство в лікарнях. Понад тисяча сексуальних злочинів сталися в лікарняних палатах. Серед постраждалих були діти віком від 13 років. Лише за 256 випадками (4%) злочинцям висунули звинувачення або скерували справу до суду.

Використання нагрудних камер уже випробували в лікарні в Оксфорді. Персонал сприйняв їх позитивно й повідомив, що завдяки камерам вони почуваються впевненішими у своїй безпеці.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.