Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПрацівник Walt Disney World зняв на відео білизну під спідницею відвідувачки

Він сказав, що робив це багаторазово

Працівника Walt Disney World, штат Флорида, звинуватили у вуаєризмі (підгляданні з метою або внаслідок сексуального збудження), оскільки той таємно зняв на відео білизну під спідницею 18-річної відвідувачки. Про це пише Associated Press.

Обвинувачений Хорхе Діас Вега працював у сувенірній крамниці «Зоряних воєн». Його нелегітимні дії випадково помітив свідок. За словами потерпілої відвідувачки, вона не знала, що Хорхе потай зняв її спідню білизну на відео.

Під час допиту Вега добровільно розповів, що такі відео – його guilty pleasure (задоволення, за яке соромно), і показав детективам ще кілька прикладів на своєму мобільному телефоні. За його словами, він зняв понад 500 таких роликів протягом останніх шести років.

Опісля Хорхе Діаса Вега звільнили з Walt Disney World і заарештували за звинуваченням у вуаєризмі, що карається терміном ув’язнення до п’яти років. Однак згодом Хорхе Діаса Вега відпустили під заставу у 2500 доларів. Наразі не повідомляють, чи буде слідство ідентифікувати інших жінок, спідню білизну яких фільмував Вега й чи будуть висунуті додаткові звинувачення.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.