Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Таїланді хочуть легалізувати секс-іграшки

Нині за продаж секс-іграшок передбачені ув’язнення або штраф

Демократична партія Таїланду підтримала легалізацію секс-іграшок. Партія сподівається, що це рішення допоможе їм завоювати прихильність людей перед майбутніми загальними виборами. Про це пише The Guardian.

Представниця демократичної партії Ратчада Танадірек заявила, що секс-іграшки ввозять до Таїланду контрабандою, попри закони, які забороняють їх продаж. Через це уряд втрачає можливість регулювати продаж секс-іграшок у країні й збирати податки.

За словами Ратчади, легальний продаж секс-іграшок матиме соціальну й економічну вигоду. «Секс-іграшки корисні, адже вони можуть призвести до зниження рівня проституції, а також розлучень через різне лібідо в партнерів і злочинів на сексуальному ґрунті», – сказала представниця.

Нині продаж секс-іграшок у Таїланді є незаконним – за це можуть ув’язнити на три роки або оштрафувати на майже дві тисячі доларів. Демократична партія підтримує створення індустрії секс-іграшок у Таїланді й легалізацію їх для людей віком від 18 років.

Демократична партія – найстаріша політична партія Таїланду. Раніше вона мала потужну підтримку серед виборців у Бангкоку й на півдні країни. Однак на виборах 2019 року партія втратила прихильність суспільства, яке натомість підтримало партію Palang Pracharath.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.