Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЩе одна жінка звинуватила Дональда Трампа в сексуальному насильстві

Інцидент, імовірно, стався наприкінці 1970-х років

Під час засідання суду в Нью-Йорку 81-річна жінка, на ім’я Джессіка Лідс, розповіла, що зазнала сексуального насильства з боку експрезидента США Дональда Трампа. Інцидент, імовірно, стався під час польоту в Сполучених Штатах наприкінці 1970-х років, пише The Telegraph.

На той момент Лідс було близько 30 років. Вона розповіла, що під час польоту в салоні бізнес-класу Трамп «ні з того, ні з сього» схопив її за груди й просунув руку під спідницю. Лідс удалося відбитися. Вона сказала, що не повідомляла нікому про цей випадок, бо це була епоха, коли «жінки не скаржилися на такі ситуації на робочому місці».

Джессіка Лідс уперше розповіла про ймовірне сексуальне насильство з боку Трампа в останні тижні передвиборчої кампанії в США у 2016 році. Вона зробила це, бо була «розлючена» заявою Трампа про те, що він ніколи не торкався жінок проти їхньої волі.

Нині Дональда Трампа судять за звинуваченням у спробі зґвалтування. Позов проти нього подала журналістка й колумністка Джин Керролл. Вона стверджує, що в середині 90-х Трамп зґвалтував її в примірочній магазину Bergdorf Goodman на Мангеттені.

Адвокати Керролл викликали Джессіку Лідс як свідка, намагаючись показати, що Трамп має історію нападів на жінок і що випадок із Керролл був не поодиноким. Дональд Трамп усі звинувачення заперечує й називає їх політично вмотивованими способами заплямувати його репутацію.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.