Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Він має моторошні аспекти». Наталі Портман каже, що їй складно оцінювати фільм «Леон»

На момент зйомок акторці було 13 років

Американська акторка Наталі Портман у новому інтерв’ю для Hollywood Reporter сказала, що фільм «Леон», у якому вона знялася в 13 років, має певні «моторошні» аспекти і їй складно оцінювати його.

«Цей фільм досі всі люблять, люди звертаються до мене щодо нього більше, ніж щодо інших моїх робіт. Він дав мені кар’єру, – сказала Портман. – Але коли ви переглядаєте його зараз, він, безумовно, має деякі моторошні, мʼяко кажучи, аспекти. Тож, так, для мене це складно».

Портман також прокоментувала звинувачення у зґвалтуванні, які висували проти режисера фільму Люка Бессона. За словами акторки, вона була здивована й це було «нищівно» для неї. На слова про те, що Бессон був важливою фігурою для неї й інших акторок і чи були якісь ознаки неприйнятної поведінки з його боку Портман відповіла: «Я справді не знала. Я була дитиною, яка працювала. Але не хочу сказати нічого такого, що могло б перекреслити чийсь досвід».

Раніше Портман говорила, що участь у фільмі призвела до того, що її почали сексуалізувати ще в дитячому віці й порівнювати з Лолітою з однойменного роману російського письменника Володимира Набокова.

«Сексуалізація в дитинстві позбавила мене власної сексуальності, тому що це змусило мене боятися», – сказала акторка.

Вона додала, що навмисне створювала навколо себе образ «скромниці», щоб почуватися в безпеці. «Якщо хтось поважає тебе, то він не буде тебе обʼєктивувати», – сказала Портман.

«Леон» – фільм французького режисера Люка Бессона, знятий 1994 року. У центрі сюжету – професійний убивця, який забирає до себе осиротілу 12-річну дівчинку. Згодом вона стає його протеже й переймає ремесло вбивці. Головні ролі виконали Жан Рено, Ґері Олдмен, Наталі Портман і Денні Аєлло. Фільм входить до списку «250 найкращих фільмів за версією IMDb».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.