Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Харкові судитимуть окупанта, який застрелив мешканку Ізюма на знак помсти за відмову

Йому загрожує до 15 років за ґратами або довічне позбавлення волі

До суду скерували справу щодо російського військового, який убив мешканку Ізюма під час окупації Харківської області. Про це повідомляють Нацполіція й Харківська обласна прокуратура.

Йдеться про 39-річного майора армії рф. За даними слідства, під час окупації Ізюма російський військовий, разом з іншим росіянином, неодноразово чіплявся до 36-річної жінки, яка ніяк не реагувала на їхні «компліменти». Тоді окупанти вирішили вигадати історії про те, що заберуть її до росії для «кращого життя».

2 червня минулого року жінка підійшла до штабу російських військових, щоб зателефонувати своєму братові з Івано-Франківщини, адже саме в цьому місці був WI-FI. Російський окупант почув, що жінка розмовляє українською мовою. Він, скориставшись нагодою помститися за відмову, вийшов до неї і вистрілив їй у груди. Від пострілу жінка померла.

У прокуратурі зазначають, що військовий рф ревнував жінку до інших військових, хоча сам мав дружину в росії.

Після деокупації Харківщини поліції вдалося встановити особу військового, причетного до вбивства місцевої мешканки. Йому заочно повідомили підозру за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України, яка передбачає до 15 років за ґратами або довічне ув'язнення. Окупанта судитимуть заочно у Дзержинському районному суді міста Харкова.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.