Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Південній Кореї вільні від дітей зони відпочинку назвали дискримінацією

Політикиня внесла законопроєкт, прагнучи заборонити такі зони

Південнокорейська політикиня Сонг Чанг-Квон внесла законопроєкт, який заборонятиме бізнесу створювати заклади з вільними від дітей зонами. Про це пише The Telegraph.

Заборона стосується популярного міста-курорту Чеджу. Сонг Чанг-Квон заявила, що вільні від дітей зони відпочинку – це дискримінація. У законопроєкті такі обмеження називають «безпідставними» й такими, що породжують неприязнь до дітей у суспільстві. Сонг Чанг-Квон закликає створити більш здорове соціальне середовище для молодого покоління.

«Неправильно забороняти доступ дітям [до закладів], коли нам потрібно створювати острів, дружній до них, щоби привабити більше туристів, які подорожують із родиною», – сказала політикиня.

Законопроєкт викликав суперечки в суспільстві. Його противники наголошують, що люди мають право відпочивати в закладах, де їх не турбуватимуть діти.

За даними Центру соціального забезпечення Чеджу, на острові нині є 78 зон, вільних від дітей. Згідно з опитуванням компанії Hankook Research, проведеним у 2021 році, понад 70% респондентів заявили, що власники закладів мають самі вирішувати, пускатимуть вони дітей чи ні.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.