Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Не давав згоду публікувати інтерв’ю»: Іво Бобул судитиметься з блогеркою Еммою Антонюк

Співак вважає, що блогерка «хотіла хайпанути»

Народний артист України Іво Бобул судитиметься з Еммою Антонюк, українською блогеркою й ведучою каналу «Це ніхто не буде дивитись». Про це співак сказав в інтерв’ю програмі «Життя відомих людей».

За словами Іво Бобула, він судитиметься з Еммою Антонюк через те, що вона опублікувала інтерв’ю з ним без його дозволу.

«Я подав за те, що те, що вона записала й виставила [інтерв’ю], вона не мала права без мого дозволу. Я дозвіл на це не дав. Треба все-таки мати якусь честь. З вовками я по-вовчи, з людьми я по-людськи. Коли вже я пішов і мені сказали, які вона там питання готувала ще… я однаково б звідти пішов. Вона хотіла хайпанути, бо є на кому. Вона така і є», – сказав Бобул.

Водночас Емма Антонюк стверджувала, що Бобул не озвучував заборону на публікацію. «Я маю великий досвід роботи на телебаченні і дуже чутлива до таких моментів. Якби Іво Бобул озвучив мені заборону публікувати це інтерв’ю, я б запам’ятала», – сказала Антонюк.

Нагадаємо, у квітні Емма Антонюк опублікувала інтерв’ю з Іво Бобулом на своєму YouTube-каналі «Це ніхто не буде дивитись». Відео завірусилося, зокрема, через сексистські висловлювання Іво Бобула.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.