Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНападника «Динамо» Владислава Ваната дискваліфікували на три матчі через сексизм

Футболіст висловився щодо присутності на матчах жінок у ролі арбітринь

Нападника українського футбольного клубу «Динамо» Владислава Ваната дискваліфікували на три матчі чемпіонату України. Таке рішення ухвалив Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу, пише «Суспільне Спорт».

Інцидент стався ще на початку березня, після матчу 16 туру української Прем’єр-ліги між «Інгульцем» і «Динамо», у якому останні програли. Владислав Ванат залишився невдоволеним роботою арбітрині Катерини Монзуль і негативно висловився щодо присутності на футбольних матчах жінок у ролі арбітринь.

«Я не бачив у жодному топчемпіонаті, щоб жінки судили чоловічі ігри. У нас це є, і чомусь дуже часто саме в матчах «Динамо», – сказав Ванат.

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ розглянув коментар Ваната після зустрічі з «Інгульцем» за два місяці. Комітет вирішив дискваліфікувати футболіста на три матчі й відсторонити його на дві гри умовно за прояв дискримінації.

Окрім цього, «Динамо» має заплатити штраф у розмірі 100 тисяч гривень. Як зазначається в заяві УАФ, рішення щодо Владислава Ваната може бути оскаржене в Апеляційному комітеті асоціації.

Фото: fcdynamo

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.