Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНа Київщині затримали групу підозрюваних у зґвалтуванні 11-річної дівчинки. Що відомо

Серед них четверо неповнолітніх та один дорослий

На Київщині поліцейські затримали групу людей, яких підозрюють у сексуальному насильстві щодо 11-річної дівчинки: чотирьох неповнолітніх й одного 22-річного чоловіка. Про це повідомляє Офіс генпрокурора й поліція Київщини.

За даними слідства, випадок трапився в одному із сіл Фастівського району. Дівчинка прийшла в гості до двох своїх подруг 15 й 17 років. Там також перебували неповнолітні хлопець і дівчина віком 14 і 15 років і 22-річний чоловік. Вони вживали алкоголь, а потім почали цькувати й застосовувати фізичну силу до 11-річної дівчини.

«Троє дівчат силоміць тримали дівчину, поки 15-річний хлопець здійснював щодо неї дії сексуального характеру й намагався зґвалтувати. Усе це на мобільний телефон знімав 22-річний чоловік», – повідомили правоохоронці.

Після знущань вони заборонили дівчинці повідомляти кому-небудь про те, що з нею трапилося, і погрожували зробити це знову.

19 травня дівчинка розповіла все матері, а та звернулася до поліції. Усіх п’ятьох зловмисників затримали, їм оголосили підозру за статтею про зґвалтування (ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України). Покарання передбачає ув’язнення від 10 до 15 років. Нині підозрюваних тримають під вартою.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.