Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Ця свята людина єб*шить». Українська військова запустила тренд у Twitter

Щоб показати, що ніхто не створений для війни

Українська волонтерка й інструкторка з тактичної медицини Марія Назарова запустила тренд у Twitter. Вона опублікувала своє фото зі служби й фото з цивільного життя, підписавши світлини словами: «Ця свята людина єб*шить, щоб ця гнида вела своє розгульне життя».

Допис набрав понад 3 мільйони переглядів, і його повторили багато інших українських військовослужбовців і військовослужбовиць. Так вони хочуть показати, що ніхто не створений для війни і що військові теж хочуть жити своє цивільне життя.

Утім, не всі користувачі зрозуміли суть тренду: деякі подумали, що військові засуджують цивільних, які не долучилися до лав ЗСУ або волонтерів.

«Дуже радує, як розійшовся тренд, але не можу перестать орать з того, що він розійшовся у фб, і там кожному другому в коментах пояснюють, що на фото одна й та сама людина і в цьому типу смисл», – прокоментувала Назарова.

Вона закликала військових долучатися до тренду. «Ми не супергерої, звичайні люди, які стали на захист країни, і нам потрібне поповнення. Ми всі хочемо назад своє життя – свій бізнес, свою родину, свій затишний дім, свої гульки, все те своє, що зараз на паузі, бо треба перемогти росію», – написала Назарова.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.