Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка Рейчел Білсон втратила роботу після відкритої розмови про секс у подкасті

Вона назвала це дискримінацією

Американська акторка Рейчел Білсон розповіла, що втратила роботу після того, як відверто поговорила про секс у подкасті. Про це пише Deadline.

Повідомляється, що Білсон з’явилася в епізоді подкасту Women on Top і під час розмови з ведучими обговорювала свої найбільш і найменш улюблені пози в сексі. Також акторка сказала, що любить, коли з нею грубо поводяться під час сексу, однак згодом вона пояснила, що сказала цю фразу жартома.

Білсон стверджує, що ЗМІ вирвали з контексту деякі її слова й подали їх перекручено, що вплинуло на її кар’єру: бренду, з яким співпрацювала акторка, не сподобалося, що писали про неї ЗМІ. Назву компанії Білсон не називала.

«Вони сказали, що їм не подобається цей заголовок, і, якщо люди продовжать гуглити, вони побачать інші речі, які я коментувала, а саме оргазми. І я відчуваю, що це дискримінація», – пояснила Білсон.

Акторка каже, що не сказала «нічого недоречного» в подкасті. «Якби я могла повернутися назад, знаючи, що втратила б роботу [через свої слова], можливо, я б сказала це по-іншому, але однаково не стала б цього не говорити», – зауважила Білсон.

У березні цього року Рейчел Білсон у подкасті Broad Ideas розповіла, що не могла отримати оргазм до 38 років.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.