Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСправа про секс на зупинці: суд у Львові оштрафував хлопця на 51 гривню

Також він має заплатити судовий збір

Франківський районний суд міста Львова оштрафував на 51 гривню хлопця, який займався сексом на зупинці громадського транспорту. Про це йдеться в рішенні суду.

Суд визнав його винним за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення – хуліганство. У рішенні суду зазначається, що обвинувачений укотре не з’явився на суд, хоча йому повідомили дату, час і місце судового розгляду. Суддя вирішив завершити розгляд справи за відсутності хлопця.

Суддя враховував характер правопорушення, неповнолітній вік правопорушника й ступінь його вини й визнав, що провина хлопця доведена повністю. Окрім штрафу в розмірі 51 гривні, із нього мають також стягнути в дохід держави судовий збір у розмірі 536 гривень 80 копійок.

Напередодні суд визнав винною за секс на зупинці 18-річну львів’янку. Ідеться про інцидент, який трапився 25 лютого цього року. Дівчина з вироком суду погодилася, водночас хлопця до відповідальності не притягнули. Згодом у Франківському районному суді міста Львова пояснили, що це сталося через те, що хлопець не прийшов на судове засідання.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.