Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниTarget були змушені прибрати товари для ЛГБТК+ людей через погрози працівникам

Компанія зіткнулася з негативною реакцією покупців

Американська компанія Target, яка керує мережею магазинів роздрібної торгівлі, була змушена прибрати товари з колекції Pride, яку вони запустили в США на початку травня. Як пише Reuters, компанія зіткнулася з негативною реакцією покупців.

Target відзначає Місяць гордості (Pride Month) уже понад десять років. Але цьогорічна колекція призвела до збільшення кількості конфліктів між покупцями й працівниками. Речниця Target Кайла Кастанеда розповіла, що були випадки, коли товари з колекції просто кидали на підлогу.

«З моменту представлення цьогорічної колекції ми зіткнулися із загрозами, що впливають на відчуття безпеки й добробуту членів нашої команди на роботі. Враховуючи ці нестабільні обставини, ми корегуємо наші плани, зокрема вилучаємо товари, які викликали найбільше суперечок», – ідеться в заяві Target.

До колекції Pride входили понад дві тисячі товарів, включно з одягом, книгами й предметами домашнього вжитку. Серед них були купальники для трансгендерних жінок, горнятка з написом «gender fluid», календар «Квір цілий рік» і книги для дітей від 2 до 8 років, присвячені питанням гендерної ідентичності й сексуальної орієнтації.

Товари вилучили як із фізичних магазинів у США, так і з сайту компанії.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.