Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМодель Victoria’s Secret зняла відео зі своєю бабусею перед її евтаназією. Воно викликало суперечки

Деякі користувачі засудили дівчину за публікацію відео

Модель бренда жіночої білизни Victoria’s Secret Алі Тейт Катлер публічно підтримала рішення своєї бабусі зробити евтаназію. Дівчина зняла останні дні її життя на відео й поділилася ними в TikTok. Про це пишуть The Independent і New York Post.

За словами Катлер, її бабуся вирішила піти з життя за допомогою евтаназії після того, як у неї діагностували рак і вона усвідомила, що не зможе побороти його. «Вона просто не хотіла страждати у свої останні хвилини. Тож вона вирішила, що хоче піти на своїх умовах», – пояснила Катлер.

@alitatecutler I have so many emotions right now but all im focused on is making this the most memorable week for her #euthanasia #ondying #lastsupper #finalfarewell #grandma ♬ multiverse - Maya Manuela

Вона додала, що спочатку виступала проти евтаназії, поки не побачила, як страждає від хвороби її бабуся. «Це перша близька мені людина, яка помирає, і це змінило мою думку», – розповіла Катлер.

Модель виклала в TikTok кілька відео зі своєю бабусею, в одному з яких вони відверто поговорили про евтаназію. Більшість користувачів TikTok підтримали Катлер і її бабусю. А деякі засудили таке рішення жінки, стверджуючи, що вона мала обрати природну смерть.

@alitatecutler Replying to @Matthew This was the hardest and most beautiful conversation ive ever had. Healing for both parties. I had resistance to Euthanasia before this, but after being with her and hearing her, I no longer do. ❤️ #euthanasia #finalfarewell #ondying ♬ multiverse - Maya Manuela

«Вона здається такою ментально присутньою. Чому вона хоче це зробити? Нехай Бог вирішує, коли [помирати]», – написав один із користувачів. Дехто порівняв евтаназію із самогубством і звинуватив Катлер у підтримці останнього. Ще один користувач розкритикував Катлер за те, що вона виклала таку особисту інформацію про свою бабусю на загал.

У відповідь модель написала: «Це відео змусило 11 мільйонів людей заговорити про смерть. Я сказала б, що це одна з найбільш корисних культурних розмов, які я бачила в цьому застосунку. Тому я сказала те, що сказала».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.