Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСоліста Rammstein Тілля Ліндеманна звинувачують у домаганнях і побоях

Це нібито сталося на вечірці після виступу гурту

Соліста німецького гурту Rammstein Тілля Ліндеманна звинувачують у домаганнях і побоях. Дівчина, на ім’я Шелбі Лінн, заявила, що після концерту у Вільнюсі співак домагався її, а також, можливо, побив. Про це дівчина повідомила на своїй сторінці у Twitter.

Шелбі Лінн розповіла, що її разом з іншими дівчатами покликали на вечірку після виступу гурту, який відбувся 22 травня. Там були алкогольні напої і, як стверджує дівчина, у них були наркотики. Згодом Лінн нібито покликав один зі співробітників, щоб вона зустрілася з Ліндеманном.

За словами Лінн, вона хвилювалася, що її спонукатимуть до сексу зі співаком, проте її запевнили, що нічого не буде. Утім, як пише Лінн, Ліндеманн усе ж нібито домагався до неї й розлютився на дівчину через те, що вона йому відмовляла.

Згодом Лінн побачила синці на тілі. «Синці, зокрема такі, що схожі на сліди пальців від хапання. Я не знаю, коли зʼявилися ці синці, бо я була під впливом чогось, зовсім не в собі», – написала вона.

Гурт Rammstein відреагував на звинувачення: «Ми можемо виключити, що те, про що говорять, сталося в нашій команді. Ми не знаємо про жодні офіційні розслідування».

Фото: Jens Koch

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.