Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Ліверпулі відбудеться Марш рівності від імені України

«Послання солідарності, єдності й надії для людей тут, у Ліверпулі й Києві»

У Ліверпулі 29 липня відбудеться щорічний київський Марш рівності. Це буде продовженням співпраці України й Ліверпуля після завершення в травні пісенного конкурсу «Євробачення». Велика Британія як країна, яка торік зайняла друге місце на пісенному конкурсі, проводила захід від імені України.

Гасло цьогорічного маршу – «Війна не закінчена».

«КиївПрайд цього року охоплює рухом за Україну весь світ: у багатьох точках Європи й Америки на прайд-маршах пройдуть українські колони КиївПрайду. Волонтери й волонтерки організації очолять групи з українськими прапорами й райдужними стягами КиївПрайду, щоб продемонструвати підтримку Україні і нагадати світові: війна ще не закінчилася. Українські ЛГБТІК+ люди захищають свою країну на фронті, борються за мир і збереження прав людини в Європі», – наголосили у «КиївПрайд».

Керівник Liverpool City Region Pride Foundation Енді Геррінг сказав: «Незалежно від того, де ви знаходитесь у світі, ЛГБТ+ люди вимагають права жити вільно і щасливо. Навіть у Великій Британії ми всі усвідомлюємо, як легко можна відмовитися від цих прав або повністю їх скасувати, тому ми пишаємося тим, що цього року поділяємо наш марш із маршем ЛГБТ+ спільноти України. Це послання солідарності, єдності й надії для людей тут, у Ліверпулі й Києві».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.