Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниХарківські прокурори заочно оголосили російському військовому підозру в спробі зґвалтування

Йому загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 12 років

Слідчі Харківської області встановили особу російського військового, якого підозрюють у вчиненні сексуального насильства над жінкою на території Ізюмського району під час окупації. Про це пише «Суспільне».

Ідеться про 34-річного Андрія Бублєва з позивним «Бублік», який входить до складу 202 стрілецького полку мобілізаційного резерву 2 армійського корпусу «ЛНР». За даними прокуратури, наприкінці серпня минулого року підозрюваний зупинив авто, у якому їхало подружжя, і запропонував їм придбати в нього пальне з огляду на проблеми з доступом до необхідних товарів під час окупації.

Подружжя приїхало до місця, де оселився російський окупант, але той не дав їм повернутися додому. Військовий рф ударив чоловіка по голові прикладом автоматичної вогнепальної зброї, унаслідок чого той знепритомнів. Тоді росіянин схопив жінку, яка хотіла сховатися за автомобілем, і намагався зґвалтувати її.

Йому завадив чоловік жінки, який отямився від удару й пішов шукати свою дружину. «Підозрюваний розлютився ще більше й наказав негайно піти з будинку подружжю», – інформує відомство.

Подружжя звернулося до правоохоронців після деокупації. У прокуратурі кажуть, що мають «достатньо доказів», щоби притягнути російського окупанта до відповідальності. «Унаслідок сексуального насильства потерпіла отримала травми. Це підтверджено висновками судово-медичної експертизи», – додав речник обласного управління СБУ Владислав Абдула.

Російському військовому заочно оголосили підозру за двома статтями Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 12 років.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.