Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниП’ятьом військовим рф повідомили про підозру. Вони ґвалтували мешканку Київщини під час окупації

Їм загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі

Національна поліція повідомила підозру в порушенні законів і звичаїв війни пʼятьом російським військовослужбовцям, які під час тимчасової окупації Київщини неодноразово ґвалтували місцеву жительку. Про це повідомляє «Судовий репортер» із посиланням на Офіс генпрокурора.

За версією слідства, під час окупації російські військові неодноразово ґвалтували мешканку Бучанської міської територіальної громади. Потерпіла була вдома з малолітньою донькою й матірʼю похилого віку. Один із російських солдатів відводив жінку в гараж, а інші в цей час залишалися на подвірʼї з її малолітньою донькою. Щоб жінка не чинила опір, російський військовий прикладав до її тіла автомат.

Усі пʼятеро підозрюваних – уродженці Республіки Бурятії. Вони служили в 37 окремій гвардійській мотострілецькій бригаді. У списку підозрюваних – Сунди Ардуєв, Цибікжап Банзаров, Денис Григорʼєв, Очіп Дугаржапов й Іван Осмоловський. Їм загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі. Наразі їх не вдалося затримати, тому підозри російським окупантам оголосили заочно.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.