Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Кампанія дезінформації»: актор «Венздей» відповів на звинувачення в сексуальному насильстві

Він заявив, що всі чутки про нього не правдиві

Актор Персі Гайнс Вайт, відомий роллю Ксав’є Торпа в серіалі «Венздей», відреагував на звинувачення в сексуальному насильстві. Вони почали поширюватися в соцмережах іще на початку січня цього року. Про це пише Variety.

Гайнс Вайт назвав звинувачення «кампанією дезінформації» проти нього, від якої, за його словами, постраждали його родина й друзі: їх цькували й погрожували їм смертю.

«Були використані фото, на яких я неповнолітній, а приклади моєї поведінки в образі були представлені як такі, що викликають ненависть. Мою подругу Джейн неправдиво зобразили жертвою, а її спроби виправити ситуацію були проігноровані», – написав Персі Гайнс Вайт.

Актор наголосив, що всі чутки про нього не правдиві. Він також закликав припинити переслідування його родини, друзів і колег.

Що передувало

18 січня користувачка Twitter під ніком @milkievich заявила, що Персі Гайнс Вайт напав на неї на вечірці, яку він влаштував у Торонто, і що він нібито нападав на інших дівчат. Користувачка стверджувала, що Гайнс Вайт і його друзі влаштовували вечірки, на яких давали неповнолітнім дівчатам алкоголь і наркотики, щоб згодом схиляти їх до сексу.

Пізніше дівчина видалила пост.

Після цього в соцмережах став поширюватися хештег #cancelpercy, під яким інші дівчата розповідали, що нібито теж зазнали сексуального насильства з боку Персі Гайнс Вайта.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.