Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУчені з’ясували, чому чоловіки й жінки шкодують про секс

І з чим це пов’язано

Американські вчені провели дослідження, щоб з’ясувати, чому чоловіки й жінки шкодують про сексуальні та романтичні стосунки.

Для цього вони проаналізували понад 60 000 оголошень на сайті Craigslist, де люди шукають незнайомців, яких вони десь зустрічали. Також учені дослідили 3500 анонімних повідомлень про любов й інтим на сайті FMyLife.com.

Унаслідок цього з’ясували, що чоловіки частіше шукали втрачені контакти: на сайті було 42 911 оголошень про незнайомок, яких вони колись бачили. Також виявилося, що жінки частіше публікували історії про інтимні й романтичні стосунки, про які вони шкодували.

«Чоловіки схильні переоцінювати сексуальний інтерес жінок до них; це стосується чоловіків, які сильніше шкодують за втраченими сексуальними можливостями, ніж жінки. Саме тому вони частіше шукали втрачені контакти на Craigslist», − повідомив виданню PsyPost один з авторів дослідження Грегорі Вебстер.

Учений пояснив, що коли чоловіки шкодують про втрачені можливості, жінки переживають про випадкові зв’язки, адже для них це пов’язано з ризиком вагітності.

Фото: Unsplash

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.