Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниІз початку російського вторгнення до ЗСУ призвали 11 тисяч жінок – Наєв

За власним бажанням

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив, що з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну до лав Збройних сил України за власним бажанням призвали понад 11 тисяч жінок.

«Із першого дня війни жінки нарівні з чоловіками стояли в чергах до територіальних центрів комплектування, щоб долучитися до захисту Батьківщини», – зазначив Наєв.

Він повідомив, що нині в Сухопутних військах проходять службу понад 16 тисяч військовослужбовиць, у Повітряних силах – понад 7 тисяч, у Військово-морських силах – близько 2 тисяч, у Десантно-штурмових військах – близько 1 тисячі, а в Силах територіальної оборони – понад 3 тисячі жінок. Решта – в інших складових сил оборони.

Раніше в Міністерстві оборони України повідомили, що понад 60 тисяч жінок нині захищають Україну. З них більш як 42 тисячі – військовослужбовиці Збройних сил. У Міноборони зазначають, що ця цифра постійно збільшується, оскільки після повномасштабного вторгнення росії значна кількість жінок долучилася до лав ЗСУ.

Фото: instagram/accidental_moon_genious

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.