Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПедофіли за допомогою штучного інтелекту створюють і продають дитяче порно – BBC

Журналісти видання провели розслідування

Журналісти BBC провели розслідування й виявили, що педофіли використовують штучний інтелект для створення реалістичного дитячого порно, яке потім продають на платформах із платною підпискою.

Щоби створити такий контент, педофіли користуються програмним забезпеченням зі штучним інтелектом Stable Diffusion, який часто використовують художники й дизайнери. Програма генерує зображення на основі описів і підказок. За даними розслідування ВВС, за допомогою програми педофіли створюють реалістичні зображення сексуального насильства над дітьми.

Згенероване дитяче порно поширюють на платформах обміну зображень на кшталт японського сайту Pixiv. Звідти користувачів закликають перейти на платформи з платною підпискою, як-от Patreon, де вони зможуть побачити «більш відверті зображення».

У Pixiv зреагували на проблему: з 31 травня компанія заборонила всі фотореалістичні зображення сексуального контенту за участю неповнолітніх і посилила моніторинг контенту. У Patreon заявили, що дотримуються політики «нульової терпимості» щодо контенту з насильством над дітьми. А розробники Stable Diffusion ввели нові заборони й підтримали розслідування правоохоронців.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.