Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Києві відбудеться фотовиставка, присвячена ЛГБТ-військовим і волонтерам

Покажуть десять історій реальних людей із фронту й тилу

«КиївПрайд» за підтримки Посольства Швеції організовує в Києві фотовиставку «Рідні», присвячену ЛГБТК+ військовим і волонтерам, які захищають Україну у війні проти росії. Про це «КиївПрайд» повідомили на своїй сторінці в Instagram.

Подія має на меті привернути увагу до необхідності запровадження інституту реєстрованих партнерств в Україні, який дозволить одностатевим парам офіційно оформлювати стосунки. На фотовиставці покажуть десять історій реальних людей із фронту й тилу.

«Серед наших героїв і героїнь – військові, які служать уже багато років, і багато років перебувають у стосунках, не маючи можливості зареєструвати їх на рівні з іншими. Партнери й партнерки ЛГБТІК+ військових через це позбавлені базових прав, які доступні одруженим парам», – коментують у «КиївПрайд».

На виставці представлені фотороботи творчого дуету Міри Островської та Кіри Жуковської, а також фото з персонального архіву учасників та учасниць фотовиставки. Деякі з героїв і героїнь виставки будуть присутні на відкритті.

Виставка відбудеться 8 липня, з 13:00 до 19:00, за адресою вул. Володимирська, 52/17, 4 поверх. Щоби відвідати подію, потрібно попередньо зареєструватися.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.