Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПрацівника військкомату, який побив жінку, звільнили з посади

У поліції готуються повідомити йому про підозру

Офіцера Закарпатського обласного територіального центру комплектування Костянтина Варі, який побив жінку в Ужгороді, звільнили. Про це повідомили в Міністерстві оборони.

«Надалі оцінку цьому конкретному випадку й офіцеру, який зганьбив своє високе звання, дадуть правоохоронні органи та суд. З боку Закарпатського ОТЦК і СП буде забезпечене максимальне сприяння проведенню слідчих дій і зʼясуванню всіх обставин інциденту», – повідомив заступник міністра оборони генерал Олександр Павлюк.

Що відомо про інцидент

На початку липня дружина військовослужбовця Збройних сил України Тетяна Новак повідомила, що її побив старший офіцер Закарпатського Територіального центру комплектування та соціальної підтримки Костянтин Варі.

Випадок стався в Ужгороді, 25 червня. Варі завдав Новак два удари: у щелепу й ліву скроню. Правоохоронці розшукали чоловіка й доставили до районного управління поліції. Виявилося, що він був пʼяним. У поліції готуються повідомити чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 125 ККУ (нанесення легких тілесних ушкоджень).

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.