Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Вони бачать у нас монстрів»: переможниця «Міс Нідерланди» повідомила, що її цькують в інтернеті

Вона стала першою трансгендерною жінкою, яка перемогла в конкурсі

Переможниця цьогорічного конкурсу «Міс Нідерланди» Ріккі Колле повідомила, що стала отримувати образливі повідомлення на свою адресу після участі в конкурсі. Про це пише Reuters.

Колле зазначила, що образи переважно були трансфобними.

«Я думала, що ми дійсно толерантні... у Нідерландах, але коментарі з мовою ворожнечі показують іншу сторону нашого суспільства», – сказала Колле, додавши, що старається ігнорувати образливі повідомлення й зосереджуватися на позитивних речах.

Ріккі Колле прокоментувала трансфобні закиди й для видання Newspaper: «Вони бачать у нас монстрів, багато людей пишуть мені особисті повідомлення з побажанням смерті й закликами до самогубства. Писати таке жахливо, але водночас це підтримує мене, оскільки я отримую більшу платформу, про яку міг лише мріяти. Єдине, що я хочу сказати хейтерам, – це “дякую”».

Ріккі Колле стала першою трансгендерною жінкою, яка виграла конкурс «Міс Нідерланди». Тепер вона візьме участь у конкурсі «Міс Всесвіт» і стане другою відкритою трансгендерною учасницею після іспанської моделі Анхели Понсе, яка перемогла на національному конкурсі краси у 2018 році.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.