Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ США власниця перукарні порівняла транслюдей із тваринами й відмовилася обслуговувати їх

Жінка порадила їм «звернутися за послугами до місцевого грумера»

Власниця перукарні Studio 8 Hair Lab у Траверс-Сіті, штат Мічиган, заявила, що її заклад не обслуговуватиме трансгендерних людей. Про це пише видання Them.

Перукарня виставила пост у Facebook зі словами: «Якщо людина не ідентифікує себе як чоловік/жінка, будь ласка, зверніться за [перукарськими] послугами до місцевого грумера. Вам не раді в цьому салоні. Крапка. Якщо ви попросите використовувати певний займенник, будь ласка, зверніть увагу, що ми можемо звертатися до вас просто «агов, ти».

Згодом допис у Facebook видалили, а Instagram-сторінку перукарні зробили приватною. В описі сторінки закладу зазначається, що вони «приватний консервативний бізнес, який не обслуговує пробуджені ідеології».

Незабаром власниця перукарні Крістін Ґейґер написала коментар у Facebook-групі, присвяченій Траверс-Сіті. Вона наголосила, що не має проблем із гомосексуальними чи бісексуальними клієнтами, але вона «не збирається підтримувати TQ+».

В інтерв’ю Associated Press Ґейґер підтвердила свою позицію й заявила, що «власники малого бізнесу повинні бути вільними у виборі своїх клієнтів».

Позиція перукарні викликала невдоволення в суспільства, а деякі бренди заборонили закладу використовувати свою продукцію в роботі. Міська прокурорка Лорен Трібл-Лаухт заявила, що розслідуватиме скарги проти салону.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.