Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Індонезії студентів журналістики відрахували після статті про сексуальні домагання

У матеріалі йшлося про випадки харасменту з боку вісьмох викладачів

В Індонезії студентів журналістики відсторонили від навчання після статті про сексуальні домагання, яка була опублікована в березні 2022 року в студентському журналі Lintas. Зокрема, у матеріалі йшлося про випадки харасменту впродовж шести років з боку вісьмох викладачів Ісламського інституту Амбон. Про це пише The Guardian.

Стаття Йоланді Агне викликала бурхливу реакцію в навчальному закладі. За два дні після публікації статті студентку та двох її колег викликали на зустріч з представниками інституту, де студентів попросили надати підтвердження факту сексуальних домагань. Однак студентка відмовилася розголошувати імена своїх джерел. Натомість вона запропонувала створити незалежну групу щодо запобігання й боротьби з сексуальним насильством за участі студентів і співробітників навчального закладу.

В інститутів відмовилися від ідеї Агне й наказали закрити Lintas, а пізніше адміністрація ЗВО взагалі відсторонили Агне і її двох колег. Дотепер студентці відмовлять у повернення до навчального процесу.

«Я була готова до ризику, але припинення мого навчання перевершує очікування. Це важко для мене, тому що це пов’язано з моєю родиною, яка очікувала, що я закінчу навчання», – сказала вона.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.