Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Індії двох жінок змусили пройти голими по вулиці. Поліція розслідує групове зґвалтування

Прем’єр-міністр країни обіцяє притягнути винних до відповідальності

В індійському штаті Маніпур група чоловіків змусила двох жінок пройти вулицею оголеними. Це зняли на відео, яке потрапило в інтернет і викликало суспільне обурення. Про це пише BBC.

Інцидент трапився ще 4 травня, коли в Індії почалися етнічні зіткнення між громадами мейтеїв і кукі. Двоє постраждалих жінок належать до громади кукі. На відео видно, як натовп чоловіків веде їх до поля й обмацує. Стверджується, що одну з жінок зґвалтувала група чоловіків.

Постраждалі розповіли виданню The Wire, що на місці події була присутня поліція, однак вони ніяк не реагували на те, що відбувалося.

Правоохоронців звинувачували в повільній реакції на інцидент. Поліція Маніпуру 19 липня опублікувала повідомлення у Twitter, заявивши, що вони розпочали розслідування. BBC зазначають, що правоохоронці відкрили справу про групове зґвалтування й уже заарештували одного підозрюваного.

Прем’єр-міністр Нарендра Моді заявив, що цей інцидент «осоромив Індію».

«Я запевняю націю, що закон буде діяти з усією силою. Те, що сталося з дочками Маніпуру, ніколи не можна буде пробачити», – сказав прем’єр-міністр.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.