Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниGoogle дозволить користувачам видаляти небажані особисті фото в інтернеті

Компанія запускає нові інструменти конфіденційності

Google запускає нові інструменти конфіденційності, які дозволять користувачам видаляти небажані або відверті особисті фотографії, що з’являються в пошуковій видачі. Про це пише The Guardian.

Користувачі зможуть подати запит на видалення особистих фото з пошуку Google: для цього компанія спростила форму для подання запитів. Нововведення не поширюватимуться на світлини, з яких користувачі отримують прибуток, а також на сайти, що містять особисту інформацію про людину.

Google також запустить нову інформаційну панель (спочатку доступну лише в США), яка повідомлятиме користувачам про результати пошуку, що відображають їхню контактну інформацію. Користувачі зможуть швидко подати запит на видалення цих результатів із Google. Інструмент також надсилатиме сповіщення, коли в пошуку з’являтимуться нові результати з інформацією про користувача.

Крім того, Google упроваджує функцію SafeSearch: вона розмиватиме в пошуковій видачі відверті зображення чи такі, які можуть травмувати. Уперше компанія повідомляла про нову функцію в лютому, а повноцінно запустять її вже в серпні.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.