Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУчасниці «Міс Всесвіт» в Індонезії поскаржилися на сексуальні домагання через «перевірки тіла»

Деяких жінок фотографували топлес

Шестеро учасниць конкурсу «Міс Всесвіт» в Індонезії звинуватили організаторів у сексуальних домаганнях. Про це пишуть BBC і Reuters.

Зазначають, що конкурс тривав у Джакарті з 29 липня до 3 серпня. Учасниці розповіли, що за кілька днів до фіналу їх попросили роздягнутися до спідньої білизни задля медичного обстеження. Організатори нібито сказали жінкам, що мають «оглянути наявність шрамів, целюліту або татуювань на тілі».

Одна з жінок сказала, що «перевірку тіла» проводили в окремому приміщенні, де були присутні чоловіки. Вона зауважила, що двері не були повністю закриті, тому люди ззовні могли бачити їх.

Згодом п’ятьох жінок сфотографували топлес. Одна з конкурсанток також стверджує, що її попросили «позувати неналежним чином», зокрема розсунути ноги.

Поліція Джакарти повідомила, що проведе подальше розслідування. Глобальна організація «Міс Всесвіт» також вивчає інцидент. Там заявили, що сприймають звинувачення в сексуальних домаганнях «дуже серйозно».

Конкурс «Міс Всесвіт» проводиться з 1952 року. У 2022 році конкурс придбала тайська бізнесвумен Енн Джакапонг Джакраджутатіп, яка є трансгендерною жінкою. Цьогорічний конкурс «Міс Всесвіт» відбудеться наприкінці року в Сальвадорі.

Фото: instagram/missuniverse_id

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.