Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЛітню форму для військовослужбовиць офіційно поставили на забезпечення – Міноборони

Нині в Збройних силах проходять службу близько 42 тисячі жінок

Жіночу літню польову форму для військовослужбовиць Збройних сил України офіційно поставили на забезпечення. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Заступниця зазначила, що форма має вісім розмірів; костюм розрахований на мінімальний зріст жінки (146 см) і максимальний (188 см). Форма враховує всі побажання військовослужбовиць: вона пошита відповідно до антропометричних даних жінки.

Костюм можна носити й під час вагітності, оскільки верхня частина штанів еластична й добре розтягується до потрібних розмірів.

Ганна Маляр нагадала, що йдеться про польову форму. «Повсякденна й парадна жіноча форма у ЗСУ є й була. Змінювалися лише зразки. Зараз військовослужбовці носять форму зразки якої затверджені наказом МОУ від 18.07.2017 №370 і Правилами носіння визначених наказом МОУ від 20.11.2017 №606», – додала заступниця.

За даними Міноборони, сьогодні в лавах ЗСУ проходять службу близько 42 тисяч військовослужбовиць, із них близько п’ять тисяч перебувають на передньому краї.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.