Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДо 10 років ув’язнення засудили чоловіка, який перевдягненим заходив у туалет до школярок

Він вчиняв злочини у Києві й у Львові

У Києві суд призначив 10 років позбавлення волі чоловікові, який перевдягнувся в жіночий одяг і зайшов у шкільний туалет, де перебувала другокласниця. Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Прокурор у суді довів, що у вересні 2021 року засуджений, використовуючи перуку й жіноче вбрання, проник до вбиральні однієї зі шкіл в Деснянському районі столиці. Скориставшись відсутністю сторонніх, чоловік вчинив щодо 8-річної школярки розпусні дії.

Невдовзі чоловіка затримали: ним виявився 49-річний киянин, раніше судимий за аналогічні злочини. Після внесення застави він почав переховуватися від органу досудового розслідування й суду, унаслідок чого його оголосили в розшук. 

Зазначають, що чоловік скоїв аналогічний злочин у Львові, перевдягнувшись у жіночий одяг, зайшов у шкільний туалет однієї зі шкіл, де перебувала другокласниця, і намагався вчинити щодо неї розпусні дії. Місцевий суд відправив його під варту вже без права внесення застави.

Зрештою суд визнав чоловіка винним у розбещенні малолітньої дівчинки, за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України, і призначив йому покарання у вигляді 10 років ув’язнення. Крім того, обвинуваченого внесли до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи й статевої недоторканості малолітніх.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.