Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ США жінка відсудила понад 1 мільярд доларів у колишнього за поширення її оголених фото

Хлопець піддав дівчину психологічному й сексуальному насильству

У США жінка подала позов проти свого колишнього хлопця щодо публікації її інтимних фото без її згоди. Він надсилав інтимні зображення дівчини її родичам, друзям і колегам. Суд зобовʼязав хлопця виплатити дівчині 200 000 доларів моральної компенсації й 1 мільярд доларів штрафних збитків.

Про це пише New Your Times.

У своїй заяві дівчина зазначила, що вони з хлопцем розірвали стосунки в жовтні 2021 року, після чого вона попросила його видалити всі інтимні фотографії з нею, які вона дозволила йому зробити, коли вони ще були парою.

Проте хлопець не видалив матеріали й піддав дівчину психологічному та сексуальному насильству, розповсюдивши її оголені фото.

«Натомість він опублікував зображення на кількох платформах соціальних медіа й вебсайтах, зокрема на порнографічному вебсайті, а також у загальнодоступній папці на онлайн-сервісі обміну файлами Dropbox», – пише дівчина у своєму позові.

Чоловік також оплачував оренду власного житла, використовуючи банківський рахунок дівчини, переслідував її дзвінками й повідомленнями з прихованих номерів.

 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.