Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Це жіночий егоїзм»: Олег Скрипка розкритикував фемінізм у світі 

За словами Скрипки, у світі панує «погане виховання жінок»

У YouTube-подкасті STAND UP BATTLE співак Олег Скрипка розкритикував фемінізм у світі. На думку артиста, українські жінки відрізняються від європейських хазяйновитістю й повагою до чоловіків.

Цю «різницю» Скрипка помітив під час зі своїх поїздок до Франції.

«Французи з нами одружуються, тому що ми душевні й ми пластичні. Ми дуже комфортні в спілкуванні. З нами дуже приємно й зручно спарюватися, з українцями. От є чотири групи крові, а є якась група крові донорська. І ми донори. Ми культурні донори й генетичні», – сказав Скрипка.

За словами Скрипки, українські жінки шанують чоловіків, а в європейських країнах жінки їх не поважають.

«Українські жінки, вони хазяйновиті й вони сексуальні, розумні. Вони як менеджери, вдома роблять затишок і шанують чоловіків, у нас є така штука. А європейські жінки, вони феміністичні, а фемінізм – це є жіночий егоїзм. Насправді є певна ієрархія, є самоповага й повага до партнера. Фемінізм, дійсно, є там самоповага в жінок до себе, а немає поваги до чоловіка. І воно насаджується в нашу культуру. Ми це втрачаємо, але, на щастя, не до кінця», – додав він.

Скрипка заявив, що у світі панує «погане виховання жінок», зокрема, і серед українок є «невиховані інстасамки». Проте, за словами артиста, навіть у них всередині є «золота жінка», яку потрібно діставати на поверхню.

«В Україні ці «інстасамки» – це просто погане виховання жінок, вони просто невиховані, але не всі. Знову ж таки та «золота жінка» там є на дні, її треба дістати і сказати: «Українська жінка є оце», – зазначив артист.

Також Скрипка наголосив,  що жінка «мусить бути особистістю». 

«І в боротьбі за особистість жінки треба не втратити, у гарному розумінні, патріархат з елементами матріархату, який присутній в Україні», – зауважив Скрипка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.