Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСуд США відновив позови чоловіків, які звинуватили Майкла Джексона в сексуальних домаганнях

Які зазнали сексуальних домагань з боку Джексона в кінці 1980-х

Апеляційний суд США дозволив відновити позови Вейда Робсона і Джеймса Сейфчака, які стверджують, що піддалися сексуальному насильству від Майкла Джексона в дитинстві, коли вони перебували на його ранчо Неверленд. Таке рішення ухвалили в апеляційному суді Каліфорнії. Про це пише BBC.

Робсон і Сейфчак стверджують, що вони зазнали сексуальних домагань з боку Джексона, коли дітьми гостювали на його ранчо Неверленд в кінці 1980-х. Обидва кажуть, що співробітники компанії Джексона не захищали їх належним чином від співака, координуючи їхні візити на ранчо таким чином, щоб Майкл міг залишатися з ними наодинці.

У 2020 році суддя Лос-Анджелеса вирішив, що Сейфчак не має підстав подавати до суду на бізнес Джексона, стверджуючи, що компанії не несуть відповідальності за дії артиста. 

 Адвокат Сейфчака та Робсона, сказав, що суд 18 серпня скасував попередні «неправильні рішення у цих справах, які суперечили законам Каліфорнії та створили б небезпечний прецедент, який поставив би під загрозу права дітей».

 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.