Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЯрослава Магучіх уперше стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту

Спортсменка стала другою чемпіонкою світу зі стрибків у висоту в історії України

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх уперше у своїй кар’єрі стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту. Про це повідомляє «Суспільне Спорт».

«Я дуже дякую, що ви дивилися, дуже дякую, що ви підтримували мене. І ця нагорода дійсно для всього нашого українського народу», – прокоментувала перемогу спортсменка.

На змаганнях у Будапешті Магучіх здобула «золото» з результатом 2,01 метра. Друге місце посіла австралійська спортсменка Елеанор Паттерсон, а третє – олімпійська віцечемпіонка Нікола Оліслагерс. Українка Ірина Геращенко опинилася на п’ятому місці з результатом 194 сантиметри.

Ярослава Магучіх двічі зупинялася за крок від звання чемпіонки світу. У 2019 та 2022 роках спортсменка вигравала срібні медалі, поступившись росіянці Марії Ласіцкене й австралійці Елеанор Паттерсон.

Магучіх виграла золоту медаль зі своїм найменшим результатом у фіналах чемпіонатів світу – 2,01 метра. У 2019 році вона стрибнула на «срібло» 2,04 метра, а у 2022-му – 2,02 метра. Також Ярослава Магучіх – друга чемпіонка світу зі стрибків у висоту в історії України й перша з 1999 року, коли в Севільї «золото» здобувала Інга Бабакова.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.