Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниОмбудсмен Дмитро Лубінець вважає, що парламент ухвалить законопроєкт про реєстровані партнерства

Сам він виступає на його підтримку

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець вважає, що парламент ухвалить законопроєкт про реєстровані партнерства, який дозволить одностатевим парам узаконити свої стосунки. Про це він розповів в інтерв’ю для «Радіо Свобода».

«Я відчуваю, що позиція українського парламенту, політична воля є на ухвалення цього законопроєкту. Коли він буде винесений у зал, я не знаю. Чи будуть там народні депутати, які будуть робити все, щоб він не був ухвалений? Думаю, що будуть. Чи все ж таки він буде ухвалений? Я думаю, що буде ухвалений», – сказав Лубінець.

На думку Лубінця, законопроєкт про реєстровані партнерства створили внаслідок ратифікації Стамбульської конвенції в червні. Сам він підтримує його, а також запевняє, що президент Володимир Зеленський також виступає за впровадження реєстрованих партнерств в Україні. 

«Я завжди кажу, що право однієї людини закінчується рівно там, де починається право іншої людини. Ми всі різні, але ми всі рівні. Якщо ми називаємо себе європейцями, то ми повинні теж іти цим шляхом», – наголосив Дмитро Лубінець.

Раніше ми писали, що варто знати про законопроєкт про цивільні партнерства.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.