Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниФутболіста Антоні виключили зі збірної Бразилії після звинувачень у домашньому насильстві

Він грає за «Манчестер Юнайтед»

Бразильського футболіста Антоні Матеуса дус Сантуса (більш відомого як просто Антоні) виключили з національної збірної через звинувачення в домашньому насильстві. Про це пише CNN із посиланням на заяву Федерації футболу Бразилії (CBF).

«З огляду на оприлюднені 4 вересня факти, які пов’язані з нападником «Манчестер Юнайдет» Антоні й потребують розслідування, а також для захисту ймовірної потерпілої, гравця, збірної Бразилії й бразильської Федерації футболу, повідомляємо, що футболіста виключено зі збірної Бразилії», – ідеться в заяві CBF.

Нині поліція Сан-Паулу й поліція Великого Манчестера розслідують можливе домашнє насильство, яке Антоні коїв щодо своєї колишньої партнерки Габріели Каваллін. Дівчина стверджує, що Антоні бив її й погрожував викинути з автомобіля, коли вони їхали на великій швидкості.

У відповідь футболіст заявив, що їхні з Габріелою стосунки були «бурхливими», однак він наполягає, що всі звинувачення проти нього не правдиві й цьому є докази.

«Мої стосунки з Габріелою були бурхливими, зі словесними образами з обох сторін, але я ніколи не застосовував фізичної агресії. Щоразу, чи то в свідченнях, чи то в інтервʼю, вона представляє іншу версію звинувачень», – заявив Антоні.

У збірній Бразилії його замінить форвард лондонського «Арсенала» Габріель Жезус.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.