Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТанцівниця Валентина Марініна звинуватила ексчоловіка Костянтина Войтенка в насильстві. Той відповів

Жінка заявила, що постраждала від газлайтингу й аб’юзу

Українська танцівниця, акторка й блогерка Валентина Марініна звинуватила свого колишнього чоловіка, актора Костянтина Войтенка, у фізичному й психологічному насильстві. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

«Мій колишній чоловік – відомий український актор Костянтин Войтенко – домашній тиран із, припускаю, нарцисичним розладом психіки й насильник. Так, я теж обирала в стосунках із ним насильницькі форми комунікації. Я колишня жертва, насильник і рятівник в одному флаконі. Мені соромно за це. Але в той момент я не вміла інакше», – написала Марініна.

Вона звинуватила Костянтина Войтенка в газлайтингу, погрозах, а також фінансовому, психологічному й фізичному насильстві. Марініна стверджує, що коли вона вперше після випадку фізичного насильства викликала поліцію, її попросили «помиритися» з чоловіком.

«Нічого, що я в синцях, і мене за волосся вночі викидали з власної квартири. Головне ж, що в сімʼях так «не заведено» – писати заяви на чоловіків, ще й таких публічних і наче ж пристойних. Якби подібний виклик відбувся в розвиненій країні світу, я мала б повне право попросити колишнього з дому, й він би втратив право наближатися до мене», – зазначила Марініна.

Костянтин Войтенко всі звинувачення проти себе назвав наклепом. Марініна виклала в сторіз скриншоти переписки з колишнім чоловіком, у якій він пригрозив їй судом і сказав, що зробить «усе, щоб ми пройшли медогляд, обстеження в психіатра й зробили МРТ мозку, щоб усі дізналися, хто насправді хворий». 

Марініна вимагає реакції від телеканалу «ТЕТ» і «Нового каналу», де працює Войтенко. Офіційно телеканали не коментували ситуацію.

Скриншот: «Еспресо»

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.