Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУкраїнка Оксана Матіяш стала стипендіаткою Фонду Барака Обами

Мета стипендіальної програми – розвинути наступне покоління лідерів

Голова правління ГО «Навчай для України» Оксана Матіяш стала учасницею програми стипендіатів Фундації Барака Обами. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі, сьогодні нарешті можу поділитися з вами важливою новиною. Я стала першою стипендіаткою з України Фонду Барака Обами в Колумбійському Університеті, і наступні місяці проведу у Нью-Йорку», – написала Матіяш.

Вона розповіла, що стипендіальна програма Фонду Барака Обами існує з 2018 року. Її мета – розвинути наступне покоління лідерів, даючи учасникам можливість отримати навички, інструменти й досвід, які розширять масштаби і вплив їхньої роботи.

Стипендіати братимуть участь в академічному й експериментальному навчанні, які розробили Колумбійський і Чиказький університети в партнерстві з Фондом. За час свого існування програма підтримала 132 молодих лідерів із 59 країн світу.

«Я не залишила Teach For Ukraine і залишаюся головою організації. Велика частина моєї мотивації податися на цю програму – це стати кращим керівником і лідером для команди, а також побудувати партнерства і зв’язки для освітнього сектору країни. Сподіваюся, що й для інших вийде теж», – додала Матіяш.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.