Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Іспанії чоловік торкнувся сідниць репортерки, яка вела прямий ефір. Його заарештували

Інцидент викликав обурення в країні

Іспанська поліція заарештувала чоловіка за підозрою в сексуальному насильстві над журналісткою. Він торкнувся сідниць медійниці, яка вела прямий ефір у місті. Про це пише The Guardian.

Репортерка Іса Баладо вела прямий ефір для каналу Cuatro про пограбування в Мадриді, коли чоловік, який проходив повз, торкнувся її сідниць і запитав, на якому телеканалі вона працює. Баладо пояснила, що вона в прямому ефірі й продовжила працювати.

Однак ведучий Начо Абад перебив журналістку, запитавши, чи дійсно цей чоловік торкнувся її сідниць. Тоді Абад сказав навести камеру на чоловіка. Між перехожим і Баладо відбувся діалог, під час якого журналістка запитала, чи обов’язково йому було торкатися її сідниць, щоб запитати, на якому каналі вона працює. Чоловік намагався заперечити свої дії, а Баладо нагадала, що вона зараз працює в прямому ефірі.

Перш ніж піти, чоловік торкнувся волосся журналістки.

Відео інциденту поширилося в інтернеті, викликавши обурення в іспанців. Міністерка з питань рівності Іспанії Ірен Монтеро наголосила, що дотики без згоди – це різновид сексуального насильства й це не має залишатися безкарним.

Міністерка з питань праці й друга віцепрем’єр-міністерка Іспанії Йоланда Діас закликала покарати чоловіка за його вчинок. «Мачизм призводить до того, що журналісти страждають від подібних сексуальних насильств, а агресори залишаються нерозкаяними перед камерою», – написала вона в соцмережах.

Компанія Mediaset Espana, якій належить канал Cuatro, також стала на захист Іси Баладо.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.