Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПрезидент Португалії потрапив у скандал через коментар дівчині щодо її декольте

Він не вважає свої слова сексизмом

Президента Португалії Марсело Ребелу де Соузі розкритикували за його коментар щодо декольте дівчини, яку він зустрів під час візиту до Канади. Про це пише The Telegraph.

Під час зустрічі з португальськими мігрантами де Соуза зупинився, щоб поговорити з жінкою, яка стояла разом зі своєю донькою. Він зауважив, що «дочка прекрасніша за матір», а тоді сказав: «Але дочка все ж може підхопити грип. Ви бачили її декольте?»

Ці слова викликали обурення в Португалії, зокрема з боку політиків з інших партій.

«Він повинен вибачитися. Сексизм вбиває нас. Це не жарт… Це 2023 рік. Ви не можете просто підійти до незнайомої жінки й «пожартувати» про її вагу чи декольте», – сказала депутатка від Соціалістичної партії Ізабель Морейра.

Однак де Соузі в розмові з журналістами заперечив, що його слова були сексистськими. Він сказав, що під час прогулянки попередив жінок, щоб ті не застудилися через негоду, оскільки сам він застудився.

Напередодні цього випадку де Соузі також втрапляв у скандал. Він запропонував жінці стільця, а тоді запитав, чи той «витримає її», коментуючи таким способом вагу жінки.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.