Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНавмисне не чіпав обличчя: Лінда Євангеліста розповіла, що колишній чоловік знущався над нею

Вона підтримала інших жінок, які переживали насильство в стосунках

Модель Лінда Євангеліста розповіла, що зазнавала фізичного насильства з боку свого колишнього чоловіка Жеральда Марі. Цим вона поділилася в новому документальному серіалі «Супермоделі» (The Super Models) на Apple TV+.

Лінда Євангеліста одружилася з Жеральдом Марі у 22-річному віці й була з ним у шлюбі п’ять років. Вона розповіла, що їхні стосунки були насильницькими і що Марі навмисне не бив її по обличчю, бо «воно приносило гроші».

«Розірвати стосунки з насильником – легше сказати, ніж зробити. Я розумію цю концепцію, тому що я це пережила. Якби ж було просто сказати: «Я хочу розлучення, побачимося»... Це так не працює», – сказала модель.

Євангеліста додала, що раніше не розповідала про свій досвід через страх, проте її надихнули розповіді інших жінок, які теж пережили насильство в стосунках. «Я хотіла б, щоб справедливість перемогла, щоб ці покидьки двічі подумали й злякалися. І я хотіла б, щоб жінки знали, що вони не самотні», – сказала Євангеліста.

У 2020 році Жеральда Марі, колишнього європейського очільника світового модельного агентства Elite model, звинуватили в сексуальному насильстві й зґвалтуванні, зокрема неповнолітньої. Тоді Лінда Євангеліста стала на захист жінок, які свідчили проти її колишнього чоловіка. Вона зазначала, що під час стосунків із Жеральдом Марі не знала про сексуальні звинувачення проти нього, а тому «не могла допомогти цим жінкам».

«Супермоделі» – американський документальний серіал, який зняли Роджер Росс Вільямс і Лариса Біллз. Він розповідає про життя й кар’єру Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд, Лінди Євангелісти й Крісті Тарлінгтон Бернс.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.