Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗа громадянське лідерство. Олена Зеленська отримала нагороду Clinton Global Citizen Award

Перша леді сказала, що розділяє цю нагороду з усіма українцями

Під час візиту до США для участі в заходах 78-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН перша леді України Олена Зеленська отримала нагороду Clinton Global Citizen Award. 

Премію у 2007 році заснували колишній президент США Білл Клінтон, його дружина Гілларі й донька Челсі. Премією відзначають видатних людей, чиє бачення й лідерство стали прикладом для міжнародної спільноти.

«Для мене велика честь прийняти нагороду, яку отримували видатні особистості світу. Разом із честю це ще й велика відповідальність», – сказала Олена Зеленська.

Перша леді України сказала, що розділяє цю нагороду з усіма українцями.

«Сьогодні кожен у моїй країні є відданим лідером. Мати, яка веде дитину до школи, а потім поспішає на роботу після безсонної ночі через повітряну тривогу. Учитель, який веде урок часто в бомбосховищі, дистанційно, у небезпеці, але однаково викладає. Рятувальники й лікарі, які поспішають до постраждалих від обстрілів. І мужні чоловіки й жінки, які стоять на передовій, щоб не пустити загарбника до своїх домівок, міст, а також не пустити агресію далі у світ. Це справжні лідери, які взяли на себе відповідальність за своє життя, країну та збереження безпеки у світі», – сказала Зеленська.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.