Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСтала відома причина смерті актора «Ейфорії» Ангуса Клауда

Він помер за тиждень після того, як поховав батька

Офіс коронера каліфорнійського округу Аламеда постановив, що актор Ангус Клауд помер від передозування наркотиками. Він випив «коктейль» із фентанілу, кокаїну, метамфетаміну й бензодіазепіну. Про це пише Variety.

31 липня, об 11:30, співробітники поліції Окленда прибули на виклик після дзвінка матері Ангуса. Смерть констатували одразу.

Ангус Клауд помер за тиждень після того, як поховав батька. Близькі до родини джерела розповідали, що він важко переживав втрату й боровся із суїцидальними думками.

«Ангус відкрито розповідав про свою боротьбу з психічним здоров’ям, і ми сподіваємося, що його смерть може стати нагадуванням іншим: вони не самотні й не повинні боротися з проблемами самостійно», – ідеться в заяві родини.

Мати Ангуса Ліса Клауд зазначала, що попри те, що стан Ангуса погіршився після смерті батька, він «не збирався накладати на себе руки». За словами Ліси, останній день Ангус провів, реорганізовуючи свою кімнату й розмірковуючи, як забезпечити сестру в коледжі й допомогти мамі.

«Перед сном ми обійнялися й сказали, як сильно любимо одне одного. Він уточнив, що побачиться зі мною вранці. Я не знаю, чи вживав він що-небудь після цього. Знаю лише, що він поклав голову на стіл, за яким працював над художнім проєктом, заснув і не прокинувся. Можливо, ми дізнаємося, що він випадково й трагічно помер від передозування, але абсолютно ясно, що він не мав наміру йти з цього світу», – писала Ліса на початку серпня, незабаром після смерті Ангуса.

Ангусу Клауду було 25 років. Він найбільш відомий роллю в серіалі «Ейфорія» від HBO, у якому зіграв місцевого наркодилера Феско, близького друга Ру (Зендея). За цю роль Клауд отримав премію «Еммі». Також він знімався у фільмах «Північний Голлівуд» (2021) і «Лінія» (2023).

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.